Ukrainsk översättare Solna

Kozik Jiddy Gillgamesh – när du behöver en ukrainsk översättare i Solna

Få hjälp med översättning

Behöver du någon som kan hjälpa dig med översättning från ukrainska till svenska, eller tvärs om? I så fall har du kommit rätt! Kozik Jiddy Gillgamesh erbjuder hjälp till dig i Solna med omnejd som söker en ukrainsk översättare. Kontakta oss redan i dag, så berättar vi mera om vad vi kan göra för dig!

Om oss

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner i Stockholmsregionen. Här finns över 10 års erfarenhet inom branschen och under vår aktiva tid har vi samlat på oss flertalet referenser. Vi på Kozik Jiddy Gillgamesh ser framemot att få hjälpa just dig!

Vi innehar F-skattebevis och är ett tryggt val av företag!

Ukrainsk översättare Solna

Små & stora uppdrag

De arbetena vi utför skiljer sig i omfattning, vissa arbeten kräver mer tid och högre expertis. Vi vill dock klargöra att oavsett arbete så lägger vi ner samma fokus och noggrannhet för att presentera ett perfekt resultat!

Alltid nöjda kunder

Vårt främsta mål är alltid att kunden blir helt nöjd, både med vår service och de arbetet som vi genomfört. Som kund får du alltid en effektiv och kvalitativ process som utgår ifrån dina önskemål.

Ukrainsk översättare Solna
Ukrainsk översättare Solna

Vad vi erbjuder för tjänster

Ukrainsk översättare

Hos oss finns det en professionell översättare som erbjuder hjälp till både privatpersoner liksom företagare. Mycket goda språkkunskaper finns både i ukrainska och svenska. Vi erbjuder bra priser och snabb service.

Du når oss enkelt via telefon eller mejl för en kostnadsfri offert.

Övrigt

Vi erbjuder även trädgårdstjänster. Läs mer HÄR.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Kozik Jiddy, Gillgamesh

Brunskogsbacken 39, 123 71 Farsta

070-779 97 56

Cherna_12@hotmail.com

Ukrainsk översättare Solna

Vår ukrainska översättare har expertisen och erfarenheten för att kunna hjälpa både företag samt privatpersoner i Solna med omnejd med ukrainsk översättning. Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer!

Ukrainsk översättare Solna